BATMAN / BEŞİRİ - Hürriyet İlkokulu

Nis

Dilimiz Zenginlikleri kapsamında Mart ayında Masal Okumaları Etkinliklerimizden kareler.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Sümeyra AKBOLAT'ın ortağı olduğu "Çocukluğumuz çocukluğunuz olsun" e-Twinning projesi okulumuzda başlamıştır. Proje unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının yeniden hayata kazandırılmasını hedeflemektedir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında Şubat Ayı Etkinliklerimiz

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Zekiye Yeşim YARCEL'in de içerisinde yer aldığı "Zekamı Keşfet Geleceğimi Aydınlat  Projesi" okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile başladı.Projenin amacı: Öğrencilerin zekasını sürekli taze tutarak,olaylara farklı bakış açıları kazanmalarını ve yaratıcılıkalrını ortaya çıkarıp düşünme becerilerini geliştirmesini sağlamak.Aynı zamanda zihin,beden,duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe,bilimsel düşünme gücüne sahip,geniş dünya görüşü olan ,özgüveni yüksek bireyler olmasını sağlamak.

Şbt

İlçe Geneli Yapmış Olduğumuz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasından Kareler

Kas

Gastronimi Festivalinden Kareler

Kas

Cumhuriyetimizin 100 üncü Yılında okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla kutlandı.Kutlama Programımıza İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz  Orhan EŞER ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yavuz Selim AŞAN ve Öğrenci Velilerimiz katıldılar.Katılımlarından dolayı kendilerine Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Uçurtma Şenliğinden Kareler

Ekm

Tubitak Bilim Şenliği kapsamında okulumuzda Recep Tayip ERDOĞAN Üniversitesi Su Ürünleri fakültesin den Cünet KAYA hocamız Biyoçeşitlilik hakkında bilgi verdi.

Ülkemizin 100. Yılı kuruluşu Etkinlikleri